FEB

El camí del Girona a la LEB Or, traçat: un partit o cap

Bàsquet. Pujarà directe si abans del 25 de maig no es tenen les garanties de poder disputar la fase d’ascens, en què hi haurà dues places en joc perquè el Múrcia puja sí o sí

La FEB ha activat aquest migdia el compte enrere perquè el Girona sigui equip de LEB Or el curs que ve, en la reunió telemàtica de la seva comissió delegada. S’hi ha donat per acabat el curs sense descensos i, la mesura, assegura la permanència del Citylift GEiEG Uni a la lliga femenina 2 i del Quart a la lliga EBA.

L’ascens

El Bàsquet Girona serà de LEB Or el 25 de maig si no hi ha les garanties sanitàries que permetin disputar amb seguretat una fase d’ascens abans del 30 de juny. En aquest cas, els tres primers del grup d’ascens –Múria, Girona i Tizona, per aquest ordre– ocuparien aquestes places.

Si es pot fer la fase, el Múrcia acabaria pujant directament i els altres dos equips sortirien d’un play-off en què l’equip gironí jugaria contra el vencedor d’un partit entre cinquè i sisè. El tercer i quart de la classificació es jugarien, també a un partit, la plaça restant.

Aquesta fase la podrien disputar cinc equips interessats en disputar l’ascens. Aquesta mateixa setmana el Prat i el Barça B, que el curs passat van baixar de la LEB Or, s’havien afegit e Girona i Tizona com a interessats a disputar-la.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)