FEB

Marc Gasol: “El Barça em volia repescar, però havia donat la meva paraula al Girona”

Bàsquet. El president del Girona torna a apuntar el seu pas per la ciutat gironina com el moment clau de la seva carrera esportiva

Marc Gasol (2,11 m 1985) ha respost a les preguntes dels aficionats en el Twitter de la FEB, en un directe durant el qual el campió de la NBA i doble campió del món ha tornat a apuntar la seva etapa a Girona com a moment decisiu de la seva carrera esportiva.

“El tercer any al Barça veia que no tenia minuts, necessitava jugar i pel motiu que fos no ho feia. Per això vaig marxar” recorda. I segueix: “Va sortir la possibilitat de Girona, amb Pesic, Víctor Sada i Fernando San Emeterio. I allà va començar la meva carrera” explica sobre els seus anys a l’ACB, amb la decisió de deixar el Barça per créixer com a punt d’inflexió. “Em van acollir com en Marc i vaig viure coses que mai imaginava. I quan desapareix el club...” diu, abans de confessar: “El Barça em volia repescar el primer any però havia donat la meva paraula al Girona i tenia recorregut per millorar”. “Veia molt lluny la NBA i quan no hi ha equip a Girona, en Pau ja no és a Memphis i els meus pares casualment sí. Era el moment de veure com m’ho faria davant grans pivots que hi havia i coneixia la ciutat i la franquícia” afirma sobre el salt a la millor lliga del món, que feia com a MVP de l’ACB.

El Bàsquet Girona

“El veig molt bé, portem sis anys i hem crescut molt i a molts nivells. Hem de veure com acaba l’any, si es juga la fase que sembla complicat però estem preparats per a fer-ho” apunta el president del club, del que també en destaca: “A nivell de base estem amb ganes de créixer. Volem que el màxim de nens i nenes juguin a bàsquet.”

Les comparacions

“Jo no era el mateix, et dius igual però no era la mateixa persona. Amb 35 anys ho gaudeixes més, amb 21 tot va anar molt ràpid” diu Marc Gasol dels dos mundials que ha guanyat, el 20016 i el 2019. “És un grup molt gran, de molts anys i no es pot comparar amb res” ha respost sobre què significa formar part d’aquesta selecció.

“En moments de màxima pressió ens unim molt” és el secret que ha apuntat el pivot dels Raptors sobre l’èxit en campionats de seleccions en què, com en el darrer, l’inici no va ser profitós a nivell de victòries.

La quarantena

“Aprofitant el temps el màxim possible fent coses que per a mi eren impossible. Primer preparar-me físicament, que l’any passat després del mundial no vaig poder. I després per passar temps amb els meus fills: mai ho havia fet tant i ho estic gaudint molt” ha explicat sobre com passa la quarantena, un període durant el qual també s’ha format a nivell d’estudis i projectes personals i, també, ha passat por tal com ha reconegut.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)