FEB

La capitana Georgina Bahí renova amb el Cadí La Seu

Bàsquet.

L’aler-pivot gironina de 30 anys Georgina Bahí, un dels pilars clau de les darreres temporades, seguirà defensant la samarreta de Cadí La Seu una temporada més. Set temporades, gairebé 200 partits oficials amb la samarreta blanc-i-blava i el reconeixement a nivell estatal vestint la samarreta de la selecció espanyola en vàries ocasions, l’avalen. Bahí, que tenia l’opció de pròrroga del seu contracte, és una líder innata de vestidor i una de les peces clau del Cadí La Seu d’abans i d’ara. La gironina afrontarà la seva vuitena temporada al club.

El tècnic Bernat Canut remarca la importància de tenir-la a l’equip: “Els anys que porta aquí fa que entengui molt bé la filosofia del nostre equip. La seva experiència i exemple de compromís la fan una peça molt important dins el grup.” En referència a la seva continuïtat, la capitana fa la següent valoració: “Amb aquesta temporada acabada de forma una mica estranya, tinc ganes de tornar a gaudir del bàsquet al nostre Palau amb tota l’afició. Tenia un any més de contracte i poder lluitar per nous reptes i noves experiències és un aspecte que em motiva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)