Eurolliga

Ante Tomic: “Els primers dies tot semblava de bojos”

Bàsquet. El capità del Barça explica la tornada als entrenaments, que ja són en grup des d’aquesta setmana

“Abans de començar vam rebre tots els protocols. Crec que quan ho veus penses que és impossible de complir: els primers dies tot semblava de bojos, però amb temps, després de 10 dies, veus que es pot fer i es fa. Perquè no hi ha més. No hi estàvem acostumats, però ho fas” diu Ante Tomic (2,18m 1987) en una entrevista als mitjans oficials del Barça, en què el capità de l’equip explica la tornada als entrenaments amb la posada a punt per a acabar l’ACB i l’Eurolliga com a objectiu.

El pivot croat veu més factible que es disputi el final de la competició estatal que el de l’europea: “A nivell d’Eurolliga és bastant complicat el tema organitzatiu: hi ha clubs de molts països i veig complicat organitzar i jugar” diu. I ho compara amb les facilitats de no haver de creuar fronteres: “L’ACB és més fàcil d’organitzar”. “Passi el que passi ens estem preparant i volem jugar, volem competir” sintetitza.

La nova normalitat

“Segur que hi haurà canvis en aquest final de temporada. Ara no hi haurà afició, i més endavant no sabem com anirà” afirma el pivot, que parla de la nova normalitat: “Ara, a l’Eurolliga o l’ACB, mai havíem vist aquest format. Això ja és un canvi, no tenir espectadors també. Però, més enllà, és complicat parlar d’això”.

“He passat molt temps amb la meva dona i les meves filles, hem pogut gaudir d’elles... tot i que hi ha hagut moments de tota mena (somriu). El més importants és que tots estem bé” diu Tomic sobre la quarantena, després de la qual l’equip ha tornat als entrenaments, en grup des d’aquesta setmana: “Ara, a poc a poc, comencem a entrenar en grup i espero que en els pròxims dies ja comencem a entrenar normal. En uns dies agafarem el feeling, les jugades i els hàbits dels companys”. “Em trobo bé, he treballat bastant a casa, tot i les condicions. Estic feliç de poder tornar a entrenar amb pilota i també amb els meus companys” hi afegeix des d’una perspectiva més personal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)