FEB

Marc Gasol anuncia una rua virtual per celebrar l’ascens

Bàsquet.

El president del Bàsquet Girona, Marc Gasol, ha anunciat des de l’Instragram que el club farà una rua virtual el proper dissabte (18h30) a través del seu canal de Youtube per celebrar l’ascens del primer equip a LEB Or. Gasol, ara mateix confinat a Toronto a l’espera que es reprengui l’NBA, ha mostrat una eufòria continguda després que la FEB hagi confirmat que l’equip d’Àlex Formento jugarà la propera temporada a la segona categoria del bàsquet estatal. “Hem arribat aquí molt ràpidament però no hem de tenir pressa en pensar en futurs grans objectius”, ha dit el president en ser preguntat pels aficionats sobre la possibilitat de jugar a l’ACB ben aviat. “El que hem de fer és gaudir del moment i sobretot continuar construint un club que sigui sostenible.”

Pel que fa als canvis que hi poden haver en la plantilla –només Albert Sàbat té contracte– Gasol ha reconegut que la gran diferència entre la LEB Or i la LEB Plata és el físic dels jugadors. “Nosaltres, però, tenim jugadors tècnicament molt bons, que són intel·ligents i que són capaços de fer moltes coses a la pista”. La construcció de la plantilla definitiva es començarà a fer quan es confirmi el nomenant de Jordi Plà i Comas com a nou director esportiu. Tant ell com el director general seran els “líders del dia a dia” del club.

En l’àmbit social Gasol tampoc té al cap encara quin és el creixement de socis que hauria de tenir el club ara que ha fet el salt a LEB Or. “Ara en tenim mil, si ho podem multiplicar per tres ja estarem molt a prop d’omplir Fontajau i aquest és el meu somni veure el pavelló ple animant els jugadors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)