ACB

Barça-Penya per començar

Bàsquet. ACB. El derbi català obrirà la final a 12 que es farà a València del 17 al 30 de juny amb uns horaris que seran 15.30 h, 18.30 h i 21.30 h, tot i que encara no estan determinats

El Barça i la Penya es veuran les cares en la jornada inaugural de la final a 12 de l’ACB que es farà a València del 17 al 30 de juny. El president Antonio Martín va explicar que ja tenen organitzada tota la infraestructura per evitar contagis en els hotels i les instal·lacions, que estaran aïllats com una bombolla. En l’expedició blaugrana viatjaran tots els jugadors disponibles del primer equip juntament amb Bolmaro per cobrir la marxa de Delaney, que ja ha fitxat pel Milà. Per la seva banda, els verd-i-negres, que tenen les baixes dels dos nord-americans Harangody i Wroten, cobrirà les dotze fitxes amb els joves Arnau Parrado i Pep Busquets, que ha estat cedit a l’Alacant (LEB Or). Els horaris dels partits –tres cada dia– seran: 15.30 h, 18.30 h i 21.30 h, tots per Movistar. Entre partit i partit s’haurà de desinfectar la pista.

Huertas i Balvin renoven

Ahir es va fer oficial la renovació del brasiler pel Tenerife, que s’afegeix a la de Shermadini i Vidorreta, la columna vertebral de l’equip. També va renovar el pivot del Bilbao Balvin.

Vives s’ho perdrà

El base barceloní de València Basket va fer-se en l’entrenament de dilluns un traumatisme a la mà esquerra. Després de les proves a què s’ha sotmès el jugador, es confirma que presenta una fractura en el primer dit de la seva mà esquerra. Aquesta lesió li impedirà de disputar la fase final de l’ACB.

L’NBA es pot reprendre

Si el futur de l’ACB ja es veu clar i definit, avui podria començar a encaminar-se el retorn de l’NBA. Avui es fa una reunió dels governadors de la lliga per decidir el format i si s’aprova que serà del 31 de juliol al 12 d’octubre. Es farien vuit partits de temporada regular i els play-off a Disney World Orlando.

JOVES PER FORANS

Bolmaro hi anirà en lloc de Delaney i Parrado i Busquets per Harangody i Wroten
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)