FEB

Primer impacte gratuït

Fa cinc anys. En l’anterior pas per Girona, en menys de dos mesos, va acabar amb un títol, un MVP i el lideratge en els rànquings FEB

El debut de Chelsea Gray amb la samarreta de l’Uni ja prometia. Perquè en un sol partit va alçar el segon títol FEB de l’entitat –la supercopa– i el guardó de MVP. 48 hores després de posar el peu per primer cop a Fontajau el setembre del 2015 va ser decisiva contra l’Avenida (61-59), amb 14 punts, 3 rebots, 5 assistències, 3 recuperacions, 5 faltes rebudes i 12 de valoració. Va fer dos triples decisius en l’últim quart per a la remuntada de l’equip que dirigia Miguel Ángel Ortega, que sentenciava: “Pot anotar i pot ajudar a anotar.”

Menys de dos mesos després, l’aturada FIBA precipitava l’adéu de la màxima anotadora i líder en valoració (21,3) de la Lliga Femenina: 18,4 punts (40% en triples), 4,8 rebots, 4,4 assistències i 4 recuperacions. A l’Eurolliga era la novena en punts (14,8) i la sisena en assistències (5,2). L’actuació contra l’Iekaterinburg (20 punts, 5 rebots i 5 assistències) abans del parèntesi, i una clàusula del seu contracte, feien que l’Agü Sport la fitxés pagant-li quatre vegades més i abonant una quantitat a l’Uni segons la qual “cobriria el que se li havia pagat fins ara”, segons explicava Pere Puig. L’Spar Citylift era líder de la Lliga Femenina, empatat amb l’Avenida (8-1) en aquella aturada. El 20 de gener de l’any següent tornava, com a rival a l’Eurolliga i amb triomf gironí (72-62), amb 7 punts –en el tercer quart.

Aquest any no

“Cap jugadora de les que hem fitxat aquest any té clàusula de sortida durant la temporada”, diu Pere Puig, sobre els contractes que estan tancant per al curs que ve. I hi afegeix un matís: “Evidentment, en l’àmbit de l’esport professional, si algú ve i hi afegeix molts diners...”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)