NBA

A Disney World d’Orlando amb 22 franquícies en joc

Bàsquet NBA. La junta de governadors va aprovar ahir per 29-1 que la competició es posi en marxa el 31 de juliol, i s’acabarà el 12 d’octubre

La junta de governadors de l’NBA va decidir ahir en una reunió telemàtica tirar endavant la represa de la competició amb el format que havien plantejat. La votació va ser clara: 29 vots a favor i un en contra –Portland Trail Blazers–. Tot es disputarà al Disney World d’Orlando, on hi ha tres pavellons per poder jugar, i està tot preparadíssim per poder fer front a aquest final de lliga. Un cop més, l’NBA ha estat capaç de superar una situació límit al país nord-americà. La competició començarà el 31 de juliol amb la disputa de vuit jornades de lliga regular però només 22 franquícies –han acabat ja el curs els Hornets, els Bulls, els Knicks, els Pistons, els Hawks, els Cavs, els TWolves i els Warriors–. Un cop acabin aquestes jornades, es disputarà el play-off seguint el format habitual d’encreuaments. Així doncs, els catalans Ricky Rubio, Marc Gasol i Pau Gasol –tot i estar lesionat– hauran de ser als Estats Units, tot i que alguns havien tornat a casa amb permís. Els Suns de Ricky, els Raptors de Marc i els Blazers de Pau seran entre els 22 elegits.

El nou curs, per Nadal

També s’ha filtrat, tot i que ahir no es va aprovar, que el retorn de la competició del curs vinent serà segurament per les dates de Nadal. A l’NBA són molt estrictes en complir dates de descansos i després del play-off, que acabarà el 12 d’octubre, hi ha d’haver temps de descans.

Bolmaro: el ‘draft’ serà el 15 d’octubre

Una de les decisions de l’NBA va ser que el sorteig per definir com queda la llista d’eleccions de l’NBA en el draft es farà el 25 d’agost i que el draft no serà fins al 15 d’octubre. Llavors probablement ja haurà començat l’ACB i això vol dir que Bolmaro segurament ja serà al primer equip del Barça i ajornarà el seu salt un any. D’altra banda, ahir fonts gregues assenyalaven que el base Kostas Sloukas podria haver signat un acord amb l’Olympiacòs per als pròxims tres anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)