FEB

Gala Mestres és el primer fitxatge del Cadí La Seu

Bàsquet. L’alera (1,87 m, 1994) ha jugat aquest darrer curs a la lliga femenina amb el Zamarat

Gala Mestres (1,87 m, 1994) és el primer fitxatge del Cadí La Seu per a la temporada 2020/21. L’alera vilanovina signa per dues temporades i té aquest darrer curs d’experiència a la lliga femenina, amb el Zamarat. 5,5 punts, 2,4 rebots i 3,6 de valoració en 19:14 de mitjana en 22 partits.

Mestres va fitxar pel conjunt castellà després de fer una molt bona temporada a la lliga femenina 2 a Pontevedra amb l’Arxil (11,7 punts i 9,9 de valoració en 29 minuts). Abans, havia jugat a Canadà després de passar pel Barça CBS i el Lima-Horta també a LF2 i haver-se format a l’Almeda i el Sant Adrià.

“És una jugadora forta físicament i amb bona mà de tres punts. Amb molta experiència a Lliga 2 i aquesta darrera temporada s’ha adaptat a Lliga 1 amb facilitat, com era d’esperar. Sumem una gran treballadora” destaca el que serà el seu entrenador, Bernat Canut. La nova jugadora del Sedis ha fet aquest darrer curs 23/67 en triples, un 34,3 per cent.

“Tinc moltes ganes de treballar i gaudir amb les noves companyes per seguir aconseguint tots els reptes que cada any supera aquest equip. Després d’acabar una temporada d’aquesta manera l’únic en què penses és en la següent... Amb il·lusió, esforç i compromís per estar a l’alçada de les companyes, l’equip i l’afició” diu la nova jugadora del Cadí.

El conjunt de l’Alt Urgell, amb aquest primer fitxatge, ja té set jugadores un cop renovades Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Irati Etxarri, Ariadna Pujol i Georgina Bahí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)