FEB

Marica Gajic tanca el joc interior de l’Avenida

Bàsquet. La bòsnia (1,89 m, 1995) provinent de la lliga turca (Hatay) s’afegeix als fitxatges de Nikolina Milic (Gernika), Umo Diallo (Mann-Filter) i la renovació d’Emese Hof

Marica Gajic (1,89 m, 1995) és la peça que tanca el joc interior de l’Avenida de Roberto Íñiguez per al curs que ve. És una pivot bòsnia amb passaport eslovè que ve de jugar quatre temporades a la lliga turca, etapa en què s’ha enfrontat al que serà el seu nou club en la darrera presència castellana a l’Eurolliga (18 punts, 12 rebots i 19 de valoració en el 65-73 amb el Hatay a Würzburg el gener de l’any passat). El darrer curs a l’Eurocopa hi ha acreditat 18,5 punts i 12,7 rebots.

La bòsnia i la sèrbia Nikolina Milic (Gernika) han de liderar el joc a prop del cercol blau, amb Hof –la única que segueix d’aquest darrer curs– i Umo Diallo (1,93 m, 1998) que ve del Mann-Filter (6 punts i 4 rebots) de complements. Milic (1,91 m 1994) ha de ser la referència ofensiva. Aquest curs ha fet 14 punts per partit a la lliga femenina i 17 a l’Eurocopa.

Sílvia Domínguez, Maite Cazorla, Andrea Vilaró i la MVP de la copa Tiffany Hayes són les exteriors del tècnic campió de lliga amb l’Spar Citylift fa cinc anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)