FEB

Celeste Trahan-Davis, una altra jugadora d’Eurolliga pel València

Bàsquet. La pivot californiana (1,86 m, 1985) hi ha acreditat 15,3 punts i 10,4 rebots en la darrera edició i s’afegeix als fitxatges de Laura Gil, Laura Juskaite, Cristina Ouviña i Marie Gülich

“Estic molt emocionada, ha estat el meu somni des que tenia 15 anys jugar a Espanya. Espero lluitar per títols” diu la tercera màxima rebotejadora de la darrera Eurolliga, que el dia 21 fa 35 anys i que tanca una etapa de set anys al Castors Braine per incorporar-se al tercer projecte del València a la lliga femenina.

Celeste Trahan-Davis (1,86 m, 1985) ha fet en la darrera Eurolliga una mitjana de 15,3 punts i 10,4 rebots. És la darrera incorporació que anuncia el València, després de la pivot murciana Laura Gil (Avenida), l’alera lituana Laura Juskaite (1,86 m, 1997) provinent del Gorzow polonès –16,5 punts i 8,5 rebots a l’Eurocopa–, la base saragossana Cristina Ouviña (1,73 m, 1990) que torna a la lliga femenina des del Praga (8,3 punts i 5,4 assistències) i l’alemanya Marie Gülich (1,94 m, 1994), que el darrer any ha jugat a la WNBA (Atlanta) i al Gdynia d’Eurolliga (9,3 punts i 6,7 rebots).

El conjunt polonès que va jugar a Girona quan es va inundar Fontajau pel Glòria és l’equip del qual ha d’arribar també l’australiana Bec Allen (1,88 m, 1992) per afegir punts al perímetre (14 per partit a l’Eurolliga).

L’arsenal taronja

Els cinc fitxatges anunciats, un cinc de garanties de primer nivell FIBA, s’afegeix a Lorena Segura, Raquel Carrera i Queralt Casas, que ja tenien contracte, i a María Pina, Anna Gómez i Leticia Romero, que han renovat acabat el darrer curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)