FEB

Sonja Vasic seguirà una temporada més a l’Uni

Bàsquet.

L’Spar Girona ha fet oficial la renovació d’una de les seves grans figures e l’última temporada, l’alera Sonja Vasic (1989, 1m88), que completa un cinc de luxe amb Laia Palau, Chelsea Gray, Adaora Elonu i Julia Reisingerova. Vasic ha mostrat el seu talent tant a Europa com a la Lliga Femenina en els partits que ha jugat abans de l’aturada (11,4 punts i 5,2 rebots) amb un percentatge superior al 40 per cent en els triples.

Vasic, coneguda com a Sonja Petrovic abans de casar-se, va arribar a la tardor a l’Uni després d’una operació al genoll. El seu currículum no deixa cap dubte sobre el seu talent. Va ser la millor jugadora de l’Eurolliga del 2018 i té un palmarès formidable en què destaquen tres victòries a l’Eurolliga.

Vasic va jugar al Barça el curs 2006-07, el seu primer club fora de Sèrbia quan tenia 17 anys i, des de llavors, ha marcat una era. El 2009 va ser escollida al Draft de la WNBA per San Antonio Silver Stars després de jugar al Bourges francès.

El gruix de la seva carrera el va fer al Spartak Moscou, compaginat amb Chicago Sky. El 2014 va anar a Praga on va jugar tres temporades i va coincidir amb Laia Palau mentre tornava a la WNBA amb Phoenix Mercury (5 punts i 2 rebots de mitjana en 33 partits, fins a la semifinal pel títol) el 2016, quan liderava la selecció sèrbia al bronze en els Jocs de Río. Les dues darreres temporades les ha jugat al Dynamo de Kursk. A Praga no només va coincidir amb Palau sinó també amb Marta Xargay. Tores tres es van trobar un altre cop a Girona però aquesta temporada, de moment, no podran jugar plegades per la decisió de Xargay de retirar-se provisionalment del bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)