FEB

La FEB amplia a 42 equips la Lliga Femenina 2

Bàsquet.

La comissió delegada de la Federació Espanyola de Bàsquet ha aprovat l’ampliació de la lliga femenina 2, que el curs vinent tindrà 42 equips dividits en tres grups de catorze. Aquesta temporada hi ha hagut dos grups de catorze amb la participació de sis equips catalans en el grup B. L’Snatt’s Femení San Adrià ha estat el primer de grup i puja a la màxima categoria, en la qual completarà un trio de clubs catalans al costat de l’Spar Girona i el Cadi la Seu. La lliga de la màxima categoria tindrà setze equips per comptes dels catorze d’aquest curs perquè no hi ha hagut descensos. Els altres equips catalans que hi han jugat són el Lima-Horta Barcelona, el Barça CBS, el Citylift Geieg Unigirona, el Segle XXI i l’Adivisoria Boet Mataró.

El projecte, emmarcat en el procés d’equiparació de les competicions femenines i masculines, estableix un període de temps màxim fins al 22 de juny, així com un requisit econòmic de preinscripció de garantia de 5.000 euros, per determinar el nombre de clubs que formaran la segona categoria del bàsquet femení en la temporada 2020/21. La comissió delegada també ha ampliat la data d’inscripció dels equips en totes les categories fins al 17 de juliol, i ha validat el calendari electoral de la FEB.

A més, la comissió Delegada ha modificat, de manera excepcional, l’article 125.2 del Reglament General i de competicions de la federació per ampliar la data d’inscripció dels clubs en totes les competicions FEB fins a les 13 hores de l’17 de juliol. Aquesta mesura permet que els equips tinguin més temps per organitzar-se després de la paralització general que ha provocat la pandèmia pel COVID-19.

Finalment, ha aprovat el calendari electoral de la FEB, que va ser decidit en la comissió de presidents de l’1 de juny i fixa el 30 de juliol com a data per a l’elecció dels membres de l’Assemblea General de la FEB i el 21 de setembre per a la votació de president i components de la comissió Delegada durant el període 2020-24.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)