ACB

Caretes fora 101 dies després

El Barça-Penya (15.30 h) enceta una final a 12 a València sense favorit i obert a les sorpreses després de tres mesos sense competir

Format atractiu amb marató de partits en tretze dies d’espectacle intens i sense públic a la graderia

El Barça i la Penya obren a primera hora d’aquesta tarda (15.30 h, #Vamos) una cita històrica, única, irrepetible i imprevisible com serà la final a 12 de l’ACB. Els dies i les setmanes d’incertesa s’han acabat i ara la competició es posa en marxa. Fora les caretes després de sis dies confinats entre l’hotel i l’Alqueria, lloc d’entrenaments. Una final a 12 inqüestionablement atractiva amb tres partits cada dia durant 10 jornades seguides i amb els 12 millors equips en el moment d’aturar-se la competició per la Covid-19. Tres horaris per veure partits i tenir temps de desinfectar-ho tot (15.30 h, 18.30 h i 21.30 h) i un format final que és com una final four: semifinals a un partit i final també a un sol duel amb un títol en joc.

Amb la suspensió de l’Eurolliga només s’ha disputat un títol i ha estat per al Madrid, la copa de Màlaga. Això dona cert marge a l’equip blanc, cosa que no passa amb el Barça, obligat com sempre a guanyar en el que seria el primer títol de Mirotic. Però la preparació dels equips per arribar a la cita ha estat molt diferent.

El València, pel fet de ser amfitrió i començar a entrenar-se en condicions abans que la resta junt amb el MoraBanc –la situació sanitària a Andorra ha estat millor– tenen un plus. Són una incògnita el Baskonia i l’Unicaja, mentre que la resta arriben sense cap pressió i amb ganes de donar sorpreses.

Rafa Martínez, l’adeu?

Un dels dubtes que hi ha és si el de Santpedor jugarà els seus últims partits com a professional ACB. Rafa Martínez està buscant equip perquè es troba en forma, però el que és segur és que no continuarà a Bilbao.

Qui ni tan sols ha anat a Saragossa és Fran Vázquez. L’ex-jugador del Barça i Girona, entre altres, va anunciar que es retirava i ho va fer desconnectant al moment i no participarà a la final a 12.

COMPETICIÓ ÚNICA

Cita històrica, irrepetible i imprevisible amb el Barça i el Madrid en el punt de mira

LA PRESSIÓ

El València i l’Andorra tenen una oportunitat d’or per intentar donar la sorpresa
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)