ACB

Rafa Martínez no seguirà a Bilbao i medita si segueix en actiu

Bàsquet.

El jugador català del RETAbet Bibao Basket Rafa Martínez no seguirà a l’equip basc la temporada que ve i decidirà el proper estiu si, als seus 38 anys i després de 16 temporades a l’ACB, segueix en actiu. “Estic molt content de com m’han tractat a la ciutat i al club i de com ens han tractat a la meva família ia mi. Només em queda agrair a tota la gent de Bilbao i del Bilbao Basket pel tracte”, va comentar l’escorta català en una entrevista a acb.com en què va confirmar que no continuarà a la capital biscaïna.

Martínez juga avui el seu últim partit amb el Bilbao davant de l’Unicaja en l’última jornada de la fase de grups de la fase final de la Lliga Endesa. En total han estat 27 partits a les ordres d’Alex Mumbrú en què ha fet una mitjana 8,1 punts, 1,9 assistències i 7,7 de valoració en gairebé 21 minuts sobre la pista. “És emocionant, però a la fi no és com m’hagués agradat (acabar) a Miribilla. Aquí (València) també és un pavelló molt especial per a mi, però sense públic. És el que hi ha. Així és la vida i seguir cap endavant” , va reflexionar.

“Veurem quina decisió prenc. Després d’aquest esforç tan gran volem una mica més de temps lliure i ja ho decidiré a l’estiu”, va afegir sobre si seguirà o no en actiu la temporada que ve. Finalment, ha assegurat que d’ara endavant visitarà “bastant” Bilbao perquè, a més que tant a ell com a la seva família els ha agradat “moltíssim” la ciutat, va ser a la capital biscaïna on va néixer el seu segon fill el passat mes de març. “Per culpa d’aquesta pandèmia no hem pogut gaudir aquests últims mesos d’una ciutat tan bonica i amb tant ambient, però en un futur segur que anirem cap allà”, ha destacat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)