ACB

Revelació amb noms catalans

Bàsquet. ACB. El Barça juga contra el Burgos de Joan Peñarroya i Ferran Bassas, les grans sensacions

Evidentment per guanyar s’ha de jugar, però l’eliminació del Madrid fa que el Barça sigui una mica més favorit de cara a la final ACB. Avui en la semifinal es troben tres equips que han jugat enguany l’Eurolliga i la revelació, el Burgos, que estava a la Champions League. Per tant, tot i el canvi de format més enllà de la sorpresa del Madrid no es pot dir que hagi modificat el que a priori ens podríem haver trobat en un play-off normal. De fet el València era el setè classificat quan es va aturar l’ACB amb un balanç de 12-11, el mateix del Baskonia, que era vuitè, i que el Burgos, que era desè.

El Barça arriba a la cita (17 h, #Vamos) amb l’equip descansat, amb l’MVP Mirotic al capdavant i amb Pesic havent fet rotacions deixant sense jugar en l’últim partit Tomic, Hanga, Claver, Higgins, Mirotic i Pangos.

Catalans i balcànics

Els blaugrana jugaran contra un Burgos que té dos pilars clau: el tècnic Joan Peñarroya i el base Ferran Bassas, ja fitxat pel Joventut per al curs vinent. El tècnic de Terrassa continua fent mèrits per fer el salt a un equip més potent. El base, amb una evolució increïble, tornarà allà on es va formar. L’altra semifinal la disputaran (20 h, #Vamos) el València de Jaume Ponsarnau i el Baskonia de Dusko Ivanovic.

LA PRÈVIA

Hem d’afrontar el matx amb humilitat; ens hem preparat molt bé tot i les lesions i els nous jugadors
Nikola Mirotic
El Burgos no és una sorpresa, ha guanyat contra favorits; tenen talent i equilibri entre joc interior i exterior
Svetislav Pesic
A les semifinals hi ha tres equips d’Eurolliga i nosaltres
Joan Peñarroya

Mirotic, MVP set anys després

L’estrella del Barça Nikola Mirotic, després de sis anys a l’NBA, ha tornat i ha estat escollit el millor jugador de la temporada en rebre 90 vots superant Facu Campazzo (Madrid) que en va obtenir 65, i Shermadini (Tenerife) i Shengelia (Baskonia), que en van obtenir 25. Mirotic rep el guardó un altre cop després de set anys d’haver-lo guanyat amb el Madrid Ha fet 19,5 punts, 5,7 rebots, 1,5 assistències i 24 de valoració de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)