Més bàsquet

Aito guanya la lliga alemanya amb l’Alba Berlín

Bàsquet.

Aito García Reneses, un dels entrenadors més llorejats del bàsquet estatal, ha ampliat el seu ja extens palmarès amb la consecució del títol de lliga alemany al capdavant de l’Alba Berlín. El madrileny de 73 anys, que va arribar a el conjunt de la capital alemanya el 2017, ha conduït a l’Alba a la seva novena corona de lliga alemanya –la primera des de 2008–, al superar a la final al Ludwigsburg. Divendres passat va guanyar el primer partit, per 88-65; i aquest diumenge ha posat el punt i final amb un nou triomf en el segon partit de la final, aquest cop per 75-74 (21-11, 21-24, 25-19 i 8-20).

Niels Giggey i l’islandès Martin Hermannsson, amb 14 punts cadascun, el suec Marcus Eriksson, exjugador de Herbalife Gran Canària, Manresa i Barcelona, amb 13, i el camerunès Landry Nnoko, amb 12, han estat els seus artífexs ofensius en la segona trobada, disputat a Munic.

Aíto García Reneses ha guanyat nou lligues amb el Barça, cinc copes del Rei (quatre amb el quadre blaugrana i una amb el Joventut), així com una Recopa d’Europa, dues Copes Korac i una copa Príncep d’Astúries amb el mateix Barça, i una copa ULEB i una FIBA Eurocopa amb l’equip badaloní. També va obtenir la plata a Espanya en els Jocs Olímpics de Pequín 2008.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)