FEB

El Girona també renova Robert Cosialls

Bàsquet. L’aler pivot (2,04 m, 1996) s’afegeix als capitans Albert Sàbat i Gerard Sevillano a la plantilla de Carles Marco per al debut a la LEB Or

Robert Cosialls (2,04 m, 1996) complirà la seva tercera temporada al Bàsquet Girona, un cop ampliat el compromís amb el club presidit per Marc Gasol. L’aler pivot va arribar a Fontajau des del seu club de formació, l’UE Sant Cugat, fa dos estius per al debut a la LEB Plata. És la tercera renovació del conjunt gironí i la tercera peça confirmada de l’equip que entrenarà Carles Marco en el primer curs a la LEB Or. Albert Sàbat ja tenia contracte signat i l’altre capità i MVP de l’equip el darrer curs, Gerard Sevillano, va renovar fa quinze dies.

Cosialls no s’ha perdut cap partit en les dues temporades al Girona. En aquesta darrera ha acreditat 5 punts, 3 rebots i 5 de valoració en menys de 15 minuts a la pista.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)