ACB

Bassas: “El club i jo hem fet un esforç per poder venir”

ACB. El base badaloní torna al club on es va formar i signa per les pròximes tres temporades

Ferran Bassas ha estat presentat aquest matí al Palau Olímpic com a nou jugador del Club Joventut Badalona. El base format al planter verd-i-negre, que ha firmat per 3 temporades, s’ha mostrat molt content per poder tornar a casa seva. En primer lloc, el badaloní ha volgut donar les gràcies al club pel seu fitxatge i ha explicat que volia tornar: “Estic molt agraït a la Penya per confiar de nou amb mi i per portar-me a casa. Tenia moltes ganes de venir i tant el club com jo hem fet esforços perquè fos així. Esperem competir al màxim nivell i que el Joventut segueixi creixent”. Bassas va marxar del Joventut fa 8 anys, però ell no s’havia posat una data de retorn: “Tenia la confiança que algun any podia tornar a casa. En cap moment em vaig marcar etapes, simplement volia seguir treballant i creixent”. A nivell de projecte, el base s’ha mostrat il·lusionat: “Fa un parell d’anys que la Penya lluita per estar en posicions de Copa i de playoffs. S’estan fent molt bé les coses i s’està posant el Joventut on es mereix”.

Per la seva part, el president Juanan Morales tampoc ha amagat la seva alegria: “Hi ha un motiu especial de satisfacció perquè és un jugador del nostre planter, i em fa molta il·lusió que un home que ha estat amb nosaltres en les categories inferiors tingui el desig de tornar”. Per últim, el director esportiu Jordi Martí ha comentat que Ferran Bassas “és un cas de marca Badalona, marca Penya i serà un exemple per molts joves del bàsquet base. Ha demostrat que pot ser base titular i ja ha lluitat per guanyar títols a fora. Amb jugadors com ell volem competir i anar endavant”. A més, Martí ha destacat la importància de tenir un equip amb gent del planter: “Carles Duran l’ha entrenat a les categories inferiors i al Prat, i això enforteix el nostre projecte, pel fet de tenir jugadors de Badalona i que juguin d’una manera determinada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)