FEB

Un format ben conegut

Bàsquet. La LEB Or, amb el Girona i el Força Lleida, tindrà 19 equips dividits en dos grups i es farà en dues fases com en la LEB Plata

El Girona debutarà a la segona categoria de l’àmbit estatal, la LEB Or, el tercer cap de setmana d’octubre. Ho farà amb un format de competició que coneix millor que la majoria dels equips amb qui es trobarà, perquè segueix el model de les temporades en què ha jugat a la LEB Plata.

Hi ha 19 equips –l’altre català és el Força Lleida, quart per la cua (9-15) quan es va aturar la lliga al març– que es repartiran en dos grups a la primera fase. Els cinc millors de cadascun es jugaran l’ascens i els altres nou la permanència en una segona fase. Baixaran els quatre pitjors, mentre que el millor del grup d’ascens tindrà una plaça ACB, i l’altra sortirà d’una final a quatre (12 i 13 de juny) que té uns quarts de final previs.

Inici lliga regular
divendres 16 d’octubre 2020
Copa
divendres 22 de gener 2021
Final 1a fase
divendres 5 de març 2021
Final lliga regular
divendres 14 de maig 2021
Quarts de final ‘play-off’
dijous 20 de maig - divendres 4 de juny
Final a quatre
12 i 13 de juny 2021
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)