ACB

“El repte és fer un bàsquet bonic i guanyar títols”

ACB. Saras Jasikevicius, el nou tècnic blaugrana, sap de l’exigència del Palau: “Cada partit del Barça és com una final”

Saras Jasikevicius ha estat presentat aquest migdia a l’Auditori 1899 del Barça sota una gran expectació i amb tres jugadors blaugrana presents: Oriola, Abrines i Bolmaro. El tècnic lituà ha parlat de diferents factors però va subratllar que no decebrà a ningú: “Farem un joc divertit però sobretot competitiu per fer un projecte guanyador, tenim grans jugadors”. En quan al sistema de joc que farà el Barça Jasikevicius ho té clar: “Hem de jugar mirant les característiques dels jugadors i crear un sistema perquè ells estiguin a gust i rendeixin al màxim nivell, m’agradaria jugar ràpid però hem de mirar primer què tenim i contra qui juguem; sóc una persona molt exigent i la pressió ve des de dins mateix, la clau serà el treball diari”. El tècnic lituà va parlar també del bàsquet base: “M’agradaria jugar amb jugadors del planter, com feia a Kaunas, però primer hem de mirar si els joves tenen nivell Barça” No ha refusat tampoc parlar de l’especulació que Pau Gasol pugui jugar al Barça: “Pau Gasol és amic meu i no ens aniria malament però estem mirant moltes opcions”. El lituà també ha deixat clar que tot i que havia tingut converses en anteriors etapes ara tot encaixava: “Era un moment adequat per fer el pas i acceptar el repte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)