FEB

Laia Raventós completa la plantilla del Cadí la Seu

Bàsquet. La base osonenca fitxa per les dues properes temporades

El Cadí la Seu ha completat la seva plantilla per la temporada 2020/21 amb el fitxatge de la base osonenca Laia Raventós. La jugadora de Santa Eulàlia de Riuprimer, de 23 anys, ha signat per les dues properes temporades i arriba provinent de la universitat de Carolina del Nord de Charlotte on defensava els colors dels Charlotte 49ers,

L’osonenca es va iniciar en el bàsquet a Vic i després va passar al Segle XXI, des d’on va iniciar la seva aventura nord-americana. En els Charlotte 49ers, va batre el record d’assistències de l’equip després de superar l’antiga xifra històrica de quasi bé 500 assistències. Laia Raventós ha format part de les seleccions espanyoles de base i té tres títols europeus amb les seleccions U16, U18 i U20, i una medalla de plata en el mundial U17.

La jugadora osonenca ha manifestat de la seva incorporació: “Molt il·lusionada de formar part d’aquest club i poder començar a treballar fort”. El tècnic urgellenc, Bernat Canut, es mostra molt satisfet per la seva arribada: “Ens fa especial il·lusió incorporar-la. De fet, fa molts anys que la seguim. Vertical i amb molta capacitat de generar, sobretot, a camp obert. Un bon tir exterior i un talent especial per donar bones passades. Segur que aquí es trobarà bé i la gent gaudirà veient-la jugar.”

Laia Raventós és l’última incorporació del Cadí la Seu. L’equip de la propera temporada el formaran Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Danni Williams, Gala Mestres, Irati Etxarri, Maria Jespersen, Georgina Bahí, Serena-Lynn Geldof i Quinn Dornstauder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)