FEB

L’arribada, d’aquí a un mes?

COVID-19. L’Uni confia a tenir el gruix de la plantilla a Girona la segona setmana d’agost. Gray podria estar en la WNBA fins entrada la tardor, i Vasic i Elonu ara mateix no podrien viatjar

Si tot va com està previst, l’Spar Girona haurà fet un grapat d’entrenaments per la Mare de Déu d’agost. El club confia a tenir bona part de la plantilla a Girona la segona setmana d’agost, amb tot el que la previsió implica. Primer en l’aspecte logístic –allotjament o viatges en dates inèdites–. Després, per la situació global.

L’Uni treballa amb el protocol de la Generalitat a sobre la taula: controls a l’arribada i entrenaments sense contacte els primers dies. Un condicionant que es podria alterar segons com evolucioni la pandèmia, desbocada als llocs d’origen de jugadores com Vasic –Sèrbia ha decretat un nou confinament– o Elonu (EUA).

Chelsea Gray, d’altra banda, ha de disputar la WNBA amb els Sparks en un format similar al de la lliga masculina però en una bombolla, a Bradenton (Florida), que no té res a veure amb Disney World. El fitxatge estel·lar de l’Spar Girona, en el cinc ideal el 2019, podria arribar el novembre si la seva franquícia aspira a l’anell (campiona el 2016) fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)