FEB

Camila Martínez, primer fitxatge grupista per al segon curs a la LF2

Bàsquet. L’alera (1,83 m, 2001) arriba procedent de la primera divisió suïssa

Camila Martínez (1,83 m, 2001) obre el capítol d’incorporacions GEiEG Uni per al que serà el segon projecte grupista a la Lliga Femenina 2. L’alera amb doble nacionalitat, suïssa i espanyola, s’afegeix a les renovacions de Vane González, Helena Condom, Núria Bagaria i Maria Daura com a peces confirmades per a aquest 2020/21.

El Genève Élite Basket és l’equip de procedència de Martínez, que surt per primer cop del país elvètic. El curs passat hi va acreditar 8,4 punts, 2 rebots i una assistència amb un encert des de 6,75 m superior al cinquanta per cent (52,6).

“És el millor projecte esportiu per a mi, un club que aposta per les joves i la gent m’hi ha rebut molt bé” afirma l’alera, que destaca el nivell de la lliga estatal i les possibilitats de creixement que tindrà a Girona. “Guanyar-me un lloc a l’equip i ser fortes en la LF2” és el primer objectiu de Camila, que s’entrenarà amb el primer equip amb la voluntat d’acabar-se fent un lloc a l’Spar Girona.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)