Eurocopa

La Penya, en el mateix grup que l’Unics i el Partizan

Bàsquet. L’equip badaloní queda enquadrat en un grup molt dur en l’Eurocopa, on també hi ha l’Umana Reyer de Venècia, el Bahcesehir d’Istanbul i el JL Bourg

La Penya ha quedat enquadrada en un grup de consideració en la seva segona experiència en l’Eurocopa. L’equip verd-i-negre coincidirà amb tres rivals que el curs passat s’havien guanyat l’accés al play-off: l’Unics Kazan, amb qui ja va jugar aleshores en la primera fase; el Partizan de Belgrad, el seu primer rival a casa el 30 de setembre, i l’Umana Reyer de Venècia. Dos debutants, el Bahcesehir Koleji d’Istanbul i el JL Bourg completen el grup. Els partits a domicili van ser el curs passat l’assignatura pendent de la Penya, que afrontarà el primer desplaçament a la pista del club francès, el 7 d’octubre. El full de ruta ja està marcat i els quatre primers del grup accediran al Top 16. També tindrà rivals de gran potencial el MoraBanc Andorra, que compartirà el grup C amb el Lokomotiv Kuban Krasnodar, el Lietkabelis, el Virtus de Bolonya, l’AS Mònaco i el Telenet Giants Anvers. Aquesta primera fase es disputarà entre el 30 de setembre i el 16 de desembre, i el Top 16, del 30 de desembre al 3 de febrer, abans de començar els quarts de final.

El director esportiu de la Penya, Jordi Martí, va fer ahir una primera valoració del sorteig efectuat a Barcelona. “És un grup molt fort. Si algú es pensava que l’Eurocup havia abaixat el nivell, ja pot veure que no és així. Alhora també estic content perquè tindrem bons partits des de la primera fase, partits que ens faran posar les piles i aprendre a competir. L’equip és molt jove i ha de continuar aprenent. El grup és molt dur i si volem estar al Top 16 no podem perdonar”, sentencia.

Grup A
Unics Kazan (Rússia)
Joventut Badalona (Catalunya)
Partizan Nis Belgrade (Sèrbia)
Umana Reyer Venècia (Itàlia)
Bahcesehir Koleji Istanbul (Turquia)
JL Bourg (França)
Grup B
Unicaja Màlaga (Espanya)
Buducnost Podgorica (Montenegro)
Maccabi Rishon LeZion (Israel)
Germani Brescia (Itàlia)
Ratiopharm Ulm (Alemanya)
Boulogne Metropolitans 92 (França)
Grup C
Lokomotiv Kuban Krasnodar (Rússia)
MoraBanc Andorra (Andorra)
Lietkabelis Panevezys (Lituània)
Virtus Segafredo Bolonya (Itàlia)
AS Mònaco (Mònaco)
Telenet Giants Anvers (Bèlgica)
Grup D
Promitheas Patras (Grècia)
Herbalife Gran Canària (Espanya)
Dolomiti Energia Trento (Itàlia)
Olimpija Ljubljana (Eslovènia)
Frutti Extra Bursaspor (Turquia)
Nanterre 92 (França)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)