FEB

El Girona confirma l’arribada de Pep Busquets, cedit pel Joventut

Bàsquet. L’aler de Granollers (2,01 m, 1999) ha debutat a l’ACB i a l’Eurocopa amb la Penya, estava a la LEB Or, cedit a l’Alacant (6,6 punts i 3,3 rebots), i va tornar al club verd-i-negre en la fase final extraordinària

Pep Busquets (1999, 2,01 m) és la primera incorporació del Bàsquet Girona per al curs del debut a la LEB Or. L’aler nascut a Granollers s’afegeix a Albert Sàbat, Gerard Sevillano i Robert Cosialls, els tres a l’equip el curs passat, com a peces confirmades a la plantilla que dissenya Jordi Plà Comas i que dirigirà des de la banqueta Carles Marco.

Busquets, que va debutar a l’ACB el gener de l’any passat i que també ha jugat a l’Eurocopa, és internacional júnior i el curs passat va estar cedit a l’Alacant de la LEB Or (6,6 punts i 3,3 rebots en 16 partits), categoria en què va jugar amb el Prat el 2018/19.

El Joventut el va recuperar per a la fase final extraordinària de l’ACB, competició en què hi acumula 10 partits aquest curs i 13 en total.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)