Eurolliga

El fitxatge de Shengelia pel CSKA provoca un conflicte diplomàtic

Bàsquet.

El fitxatge de l’aler pivot georgià Toko Shengelia, exjugador de l’Baskonia, pel CSKA Moscou ha estat a punt de crear un incident diplomàtic que s’ha mitigat amb la signatura d’una clàusula per la qual el jugador podrà jugar les finestres FIBA amb la seva selecció. La notícia és important en l’àmbit esportiu perquè és el primer jugador de l’Eurolliga que inclou una clàusula d’aquest estil en el seu contracte. La mateixa presidenta de Geòrgia, Salomé Zurabishvili, ha escrit en les xarxes socials: “És un moviment desafortunat i una decepció que el capità de Geòrgia hagi fitxat pel CSKA”, com a conseqüència de la tensa relació diplomàtica entre Geòrgia i Rússia.

Va ser Andrei Vatutin, president de l’CSKA, que va confirmar l’alliberament de Shengelia a les finestres FIBA: “Vull destacar que des del primer dia de les negociacions, per Toko era crucial tenir permís per jugar amb la selecció nacional i l’hi hem concedit”. Geòrgia ha de disputar dues jornades dobles a les finestres de finals de novembre de 2020 (Finlàndia-Geòrgia i Suïssa-Geòrgia) i les de febrer de 2021 (Geòrgia-Sèrbia i Geòrgia-Finlàndia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)