FEB

TEISA i l’Uni Girona renoven el seu compromís un any més

Bàsquet. L’empresa d’autobusos de les comarques gironines manté la vinculació amb l’Uni des que es va fundar l’entitat el 2005

TEISA i l’Uni Girona seguiran vinculats un any més, una relació que l’empresa d’autobusos de les comarques gironines manté amb l’entitat des que es va fundar el 2005. L’Spar Girona seguirà fent els seus desplaçaments per carretera a l’estat i per Europa amb l’autobús TEISA té amb els colors de l’Uni.

“Amb l’Uni Girona hi hem col·laborat sempre, quan es va fundar el 2005 (fruit de la fusió del CB Santa Eugènia i CB Vedruna) n’érem proveïdors portant-los als desplaçaments als partits. I ara, estant a l’elit i també en els moments difícils, en seguim sent patrocinadors i col·laboradors” diu Àlex Gilabert, el gerent de TEISA, que posa en valor l’aposta “per l’esport del nostre territori; en un equip que és una petita joia en ser campiones de lliga i en jugar a Europa amb ambició i empenta”. I hi afegeix: “Aquest any hi afegim un plus ampliant la col·laboració després dels efectes del Glòria, tot i que amb la COVID19 la nostra situació és incerta i complicada».

Xavi Fernández, director general de l’Uni, posa de manifest l’orgull de comptar amb marques de la demarcació. “Part dels nostres èxits també són fruit de col·laboracions com aquesta” destaca.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)