FEB

Àlex Llorca arriba a Girona amb “ganes i ambició”

Bàsquet. L’aler (1,92 m 1989) és el cinquè jugador confirmat de l’equip de la LEB Or i també jugarà al de 3x3, amb qui debuta demà a París

Àlex Llorca s’ha mostrat mot ambiciós en la seva presentació com a nou jugador del Girona, del qual n’és la cinquena peça confirmada del conjunt de la LEB Or. El barceloní (1,92 m 1989) també forma part de l’equip de 3x3 del club de Marc Gasol, modalitat en què l’equip debuta demà a París.

“Tothom aspira a créixer però hem de tenir els peus a terra” matisa Llorca, després d’afirmar que “l’objectiu és tornar a l’ACB. Venia de fer un dels meus millors anys [Fuenlabrada]” referint-se a la seva trajectòria personal, de la qual en destaca l’ambició i les ganes amb què ha afrontat cadascun dels seus reptes.

El director esportiu del Girona, Jordi Plà Comas, ha explicat que estan molt contents que Llorca hagi volgut formar part del projecte i li faci confiança. “És un jugador amb una gran trajectòria, contrastat i reconegut a la categoria [LEB Or] i sobretot a l’ACB”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)