ACB

El Madrid paga 1,5 milions d’euros per Abalde

ACB. El València fa oficial l’adeu de l’aler gallec i els blancs continuen rejovenint l’equip

El València ha fet oficial l’adeu de l’aler gallec Alberto Abalde que ha abonat 1,5 milions d’euros de la clàusula de sortida i es desvinculat de València Basket. Marxa al Madrid que continua rejovenint l’equip amb la recuperació d’Alocén i el fitxatge d’Ante Zisis.

Abalde va arribar a València Basket a l’estiu de 2016, i després d’una temporada cedit en el Joventut de Badalona, ha defensat la camiseta del València Basket en un total de 165 partits en aquestes últimes tres temporades, sent el 24é jugador amb més partits amb la camiseta taronja.En esta última temporada amb la camiseta taronja, ha sigut nomenat en el segon millor quintet de la Lliga Endesa, a més fent-lo com el millor aler del quintet, i al costat de jugadors de la talla de Huertas, Hanga, Shengelia i Tavares. Durant la Fase Final Extraordinària de València, les actuacions d’Alberto Abalde van créixer fins als 14.8 punts, 3 rebots i 3.8 assistències per a 17.8 de valoració mitjana, col·laborant en la classificació de l’equip per a les semifinals de l’ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)