ACB

Tabu, el director de joc titular

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa incorpora el sisè jugador, un base (34 anys) amb llarga experiència tant a l’ACB com a Europa

Spirou Charleroi, Cantù, Cremona, CAI Saragossa, Alba de Berlín, Milà, Fuenlabrada, Bilbao, Le Mans i Le Portel francès. Aquesta és la trajectòria del darrer fitxatge del Baxi Manresa, que es converteix en el base titular que buscava Pedro Martínez, amb experiència tant a l’ACB com al bàsquet europeu. Tabu, de 34 anys i 1,90 m, ha fet unes mitjanes de 9,6 punts, 3,4 assistències i un 42 per cent d’encert en triples en el darrer curs.

Nascut a la República Democràtica del Congo, té passaport belga i, per tant, no ocupa plaça d’extracomunitari. Formarà parella amb Dani Pérez i el Baxi Manresa s’assegura la seva sisena incorporació després de Rafa Martínez (Bilbao), Makai Mason (Alba de Berlín), Janari Jõeasar (Kalev/Cramo, Estònia), Martynas Sajus (Lietkabelis lituà), Scott Eatherton (Brunsvic alemany). A més, s’ha incorporat Salva Camps (Gran Canària) com a ajudant. Falta definir què passa amb Yankuba Sima, que estava cedit a la LEB Or i podria tornar a anar cedit. Tenen assegurada la continuïtat Jou, Báez, Dani Pérez i Vaulet.

Dani Garcia, a Girona

El Baxi ha arribat a un acord perquè Dani Garcia jugui al Bàsquet Girona (LEB Or) al costat de Sàbat. El base mataroní es va formar a l’Hospitalet, va fitxar pel Manresa, va estar vinculat el primer any al Martorell i els dos últims anys ha estat cedit a Osca (LEB Or). Els gironins ja han fitxat Busquets i Llorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)