FEB

Spar Girona - Estudiantes i Cadí - Casademont per començar la lliga

Bàsquet. La lliga femenina ja té el seu calendari, amb inici el 19 i 20 de setembre una setmana després de la supercopa a València

L’Spar Girona, l’últim equip en guanyar la lliga femenina (2019), jugarà el primer partit de la fase regular el 20 de setembre a Fontajau contra l’Estudiantes, que torna a la màxima categoria. En aquesta primera jornada, el Cadí la Seu serà el primer rival del Casademont Saragossa, a l’Alt Urgell en l’estrena del projecte femení del club aragonès amb el seu equip a l’ACB.

Els dos equips catalans de la categoria es veuran per primer cop les cares a la lliga el 6 de novembre a la Seu d’Urgell. El duel entre els dos equips que s’han repartit els títols des del 2016 serà el que tanqui la primera volta el 19 de desembre a Salamanca i la fase regular el 3 d’abril a Fontajau.

La Supercopa és el 12 i 13 de setembre a València amb Spar Girona, Avenida, València i Gernika. La copa del 4 al 7 de març i el play-off pel títol del 7 al 28 d’abril amb quarts de final i semifinals a doble partit i la final al millor de tres.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)