NBA

Els Lakers s’asseguren el primer lloc a l’Oest

Bàsquet. Han derrotat els Utah Jazz (108-116) ben liderats per Anthony Davis

Los Angeles Lakers s’han assegurat la primera posició de la Conferència Oest en guanyar per 108-116 els Utah Jazz en la bombolla d’Orlando. El pivot del conjunt californià, Anthony Davis, ha recuperat la seva millor inspiració en atac i ha aconseguit un doble-doble amb 42 punts i 12 rebots en els 39 minuts que ha jugat. Els Lakers (51-15) tenen sis victòries de marge sobre els Clippers de Los Angeles quan només els queden cinc partits per disputar abans del play-off.

Els Pelicans de Nova Orleans mantenen la seva lluita per la vuitena posició de la Conferència Oest per poder entrar als play-off després de derrotar per 109-99 els Memphis Grizzlies amb una bona actuació de l’aler Brandon Ingram, que va anotar 24 punts. En un partit molt anivellat i amb molts punts, un triple de l’escorte Shake Milton a falta de 7,2 segons del final va donar la victòria als Sixers de Filadèlfia per 132-130 contra els San Antonio Spurs. Els Denver Nuggets van necessitar la pròrroga per superar per 113-121 els Thunder d’Oklahoma, mentre que els Pacers d’Indiana van desfer-se dels Washington Wizards per 100-111.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)