NBA

Els Suns de Ricky Rubio guanyen el seu tercer partit

NBA. Han derrotar per 115-117 els Clippers amb una cistella sobre la botzina de Kevin Booker. El base català ha anotat 18 punts

Els Phoenix Suns de Ricky Rubio han sumat la seva tercera victòria en la bombolla d’Orlando, l’únic equip que ho ha aconseguit, i es mantenen en la lluita per entrar en els play-offs de la Conferència Oest tot i que és complicat. Un cistella decisiva de l’escorta Kevin Booker abans que sonés la botzina final els hi ha donat el triomf per 115-117 davant Los Angeles Clippers. Kevin Booker, ha mantingut la seva condició de màxim anotador de l’equip i ha fet 35 punts, mentre que Ricky Rubio ha anotat 18 punts i ha donat 4 assistències en els 28 minuts que ha jugat.

Els Dallas Mavericks han sumat la seva primera victòria al superar en la pròrroga als King de Sacramento per 110-114 gràcies a Luka Doncic que ha fet un triple-doble amb 34 punts, 20 rebots i 12 assistències. Els Nets de Brooklyn han donat la sorpresa i han guanyat per 116-119 als Milwaukee Bucks, el millor equip de la fase regular. Els Indiana Pacers han superat clarament per 120-109 als Magic d’Orlando, mentre que els Miami Heat s’han imposat per 111-106 als Celtics de Boston, i els Trail Blazers de Portland han guanyat per 110-102 els Houston Rockets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)