NBA

Marc Gasol segueix afinant el seu estat de forma (109-99)

Bàsquet. Els Raptors han superat els Magic (109-99)

Els Toronto Raptors mantenen la seva ratxa de victòries (3-0 a la bombolla i 24 dels darrers 28 partits), després de superar els Magic per 109-99, en el millor partit de Marc Gasol des que s’ha reprès l’NBA: 13 punts (5/ 8 tirs de camp amb 2/3 triples) i 6 rebots en 25 minuts. Els campions de la lliga són el segon millor equip en defensa i tenen cinc homes amb més de punts de mitjana per partit. En aquest darrer, han tornat a estar liderats per Fred VanVleet, autor de 21 punts i 10 assistències.

Pallissa als Lakers

Els Oklahoma City Thunder han superat per 105-86 els Lakers, amb 21 punts, 7 rebots i 7 assistències enfront l’equip de Lebron James (19-11), que acrediten 2-2 a Orlando en la represa de la lliga i que presentaven un nefast 5/37 triples i, per primer cop aquest curs, ha anat sempre per darrera en el marcador.

L’aler dels Jazz Joe Ingles, amb 12 dels seus 25 punts al darrer quart, ha sentenciat els Grizzlies (124-115)