FEB

Carla Jou torna al GEiEG Uni, un any i mig després

Bàsquet. L’alera llagosterenca (1,78 m, 1994) seguirà exercint les seves tasques a l’Spar Girona

Carla Jou (1,78 m, 1994) torna a les pistes de bàsquet, un cop superada la lesió al genoll per formar part del GEiEG Uni. L’alera llagosterenca formava part de l’equip que va pujar (6,2 punts amb un encert del 32 per cent en triples en 20 minuts de mitjana), tot i que ja estava de baixa en la fase, i seguirà exercint la seva tasca de Team Manager de l’Spar Girona.

Jou, que complirà el seu dotzè curs al club, és la vuitena peça confirmada de l’equip que seguirà dirigint Joan Pau Torralba un cop renovades la base Núria Bagaria, l’escorta Faustine Parra i les interiors Vane González, Helena Condom, Mireia Daura i Laia Moya. L’exterior suïssa Camila Martínez és fins ara la única cara nova de l’equip.

“Torno amb moltes ganes de competir però sobretot d’estar al costat de les meves companyes” diu Jou, que reconeix que l’any i mig sense jugar se li ha fet llarg. “No arribaré al cent per cent a la pretemporada però sí a l’inici de lliga” apunta Jou, que durant el confinament ha pogut dedicar més temps a la recuperació.

“Espero aportar experiència, som un equip jove i puc donar un cop de mà a la Vane [González] en el rol ed veterana” especifica la jugadora, que va debutar al primer equip de l’Uni amb 16 anys el curs 2010/11.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)