ACB

Sarunas ja mana

Bàsquet. El tècnic lituà inicia la nova era al Barça amb un entrenament amb els set jugadors que hi ha disponibles

El tècnic lituà del Barça Sarunas Jasikevicius va dirigir ahir la primera sessió de la nova era del bàsquet blaugrana. Una primera presa de contacte, encara incompleta per l’absència de més de la meitat de la plantilla, en què hi van ser presents Thomas Heurtel, Nick Calathes, Rolands Smits, Leandro Bolmaro, Aleix Font, Sergi Martínez i Artem Pustovyi.

El Barça no s’entrenava al pavelló on juga com a local des del març, abans que esclatés la crisi del coronavirus perquè la fase final extraordinària de l’ACB la va preparar a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. “És bo que arrenquem aviat per adaptar-nos a la filosofia de joc del nou tècnic i saber què ens demana”, va declarar Heurtel, que es mostra esperançat amb el nou projecte: “Tenim un gran equip que pot recuperar la il·lusió de l’afició en un moment complicat per la situació sanitària.” La resta de jugadors –Kuric, Abrines, Hanga, Claver, Higgins, Oriola, Mirotic i Davies– passaran les proves el 14 d’agost i posteriorment s’afegiran als entrenaments. El primer compromís serà la Lliga Catalana, que es disputarà del 4 al 6 de setembre al Palau. El Barça s’enfrontarà el dia 4 al Baxi Manresa. L’altra semifinal la jugaran l’Andorra i el Joventut de Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)