NBA

Cinquè triomf en cinc partits per als Suns a Orlando: 119-112 sobre els Heat

Bàsquet. Eren l’equip amb pitjor balanç a la bombolla i són l’únic que encara no ha perdut

La metamorfosi dels Phoenix Suns a la bombolla de la NBA segueix fent créixer la franquícia d’Arizona, que arribava a Orlando amb el pitjor balanç dels 22 equips i que es manté impecable, amb cinc triomfs en cinc partits, després de superar els Miami Heat per 119-112.

Ricky Rubio ha fet 7 punts, 10 rebots –e segon millor de l’equip– i 8 assistències en 29 minuts mentre el seu reserva al lloc de base, Jevon Carter, establia el sostre personal de la temporada amb 20 punts (6/8 triples).

“Encara tenim marge de millora, però des que comences a guanyar et vas sentint millor. Sabem que tenim 8 partits i que hem d’acabar 8-0” ha dit Rubio sobre les opcions d’entrar al play-off, amb els Grizzlies encara a dos partits.

El show de Luca Doncic

L’eslovè dels Mavericks ha desequilibrat la balança contra l’equip amb millor balanç, els Bucks, amb 36 punts, 14 rebots y 19 assistències en el 136-132 a la pròrroga. L’aler-pivot grec Giannis Antetokounmpo acabaria amb 34, 13 i 5 taps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)