NBA

La fe i la muntanya

Bàsquet. NBA. Els Jazz, amb 5-0 a Orlando, aspiren al ‘play-in’ contra els Grizzlies, que perden contra els Raptors

Marc Gasol ja sap què és enfrontar-se als Grizzlies, després d’onze temporades a la franquícia de la qual va sortir per guanyar l’anell el 2019. Els campions van retrobar-se amb el triomf després d’encaixar la primera desfeta des del retorn de l’NBA amb els Celtics, contra l’equip més ben situat per aconseguir l’única plaça per al play-off pendent d’adjudicar-se (99-108), els Grizzlies, que tot just acabaven de guanyar el seu primer partit a Walt Disney. Són 10 punts (1/2 triples) i 6 rebots en 22:27 les estadístiques de Gasol.

L’efecte bombolla

La metamorfosi dels Phoenix Suns segueix fent créixer la franquícia d’Arizona, que arribava a Orlando amb el pitjor balanç dels 22 equips que hi ha –els vuit millors de cada conferència quan es va aturar la lliga i els sis a menys distància del vuitè sense comptar la divisió– i que es manté impecable, amb cinc triomfs en cinc partits, després de superar els Miami Heat per 119-112, amb Ricky Rubio autor de 7 punts, 10 rebots –el segon millor de l’equip– i 8 assistències en 29 minuts.

“Encara tenim marge de millora, però des que comences a guanyar et vas sentint millor. Sabem que tenim 8 partits i que hem d’acabar 8-0”, deia Rubio sobre les possibilitats d’entrar al play-off, amb els Grizzlies vuitens. Els Blazers són novens i, si quan acabi la fase regular divendres entre el vuitè i el novè no hi ha quatre partits de diferència –ara és un–, els dos s’enfrontaran per la darrera plaça en la lluita pel títol. Serà pel vuitè si guanya el primer duel directe i pel novè si guanya dos cops seguits. Per això l’equip de Rubio, desè, segueix creient en les seves possibilitats, que pugen com l’escuma.

El xou de Luca Doncic

L’eslovè dels Mavericks –rival aquesta propera nit dels Jazz– ha desequilibrat el duel contra l’equip amb millor balanç, els Bucks, amb 36 punts, 14 rebots i 19 assistències en el 136-132 a la pròrroga. L’aler pivot grec Giannis Antetokounmpo ha acabat amb 34, 13 i 5 taps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)