FEB

L’Spar Girona reprèn l’activitat amb proves físiques i testos PCR

Bàsquet. L’Uni fa el seu primer entrenament demà

Les jugadores de l’Spar Girona han començat aquest dilluns a Fontajau a sotmetre’s a proves físiques i testos PCR, abans de l’inici dels entrenaments de pretemporada endarrerits a demà per poder fer aquestes proves detingudament.

ÈricSurís compta aquest curs amb una plantilla d’onze jugadores al primer equip més Iho López, que inicialment tindrà fitxa del GEiEG Uni tot i que ja formi part de la dinàmica de l’Spar. La blanenca i Helena Oma –lesionada de gravetat en un genoll el gener– no tenen encara l’alta mèdica.

Chelsea Gray disputa la WNBA amb els Sparks –la fase regular acaba el 13 de setembre, el cap de setmana que es juga la Supercopa a Bilbao– i ni Frida Eldebrink, Paola Ferrari, Sonja Petrovic o Giedre Labuckiene seran a Girona per al primer entrenament, a l’espera que puguin arribar amb els visats en regla. La pivot lituana podria ser la primera en arribar.

Julia Reisingerova, en canvi, sí es troba ja a Fontajau passant les proves. Laia Palau, Júlia Soler, Maria Araújo i Adaora Eonu també han d’estar en les primeres sessions d’Èric Surís, que comptaran amb jugadores del vinculat com Laia Moya, Mireia Daura o Vane González.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)