NBA

Doble triomf català a la NBA, amb els Suns de Rubio més a prop del play-off

Bàsquet. Els Phoenix superen els Oklahoma City 128-101 i els Raptors 114-106 els Bucks

Els Phoenix Suns mantenen encesa la flama amb el sisè triomf en sis partits a la bombolla d’Orlando i segueixen aspirant a classificar-se per a la lluita pel títol, tot i acreditar el pitjor balanç dels 22 equips que reprenien la NBA després de l’aturada forçosa el març.

Totes les places per al play-off estan adjudicades, menys una. Els Grizzlies són vuitens amb un triomf més que els Suns seguits dels Blazers, amb mig menys que l’equip de Rubio. El vuitè i el novè jugaran el play-in, d’aquí la importància que els Suns –anoten 120 punts de mitjana en aquesta fase– segueixin guanyant i, amb dos partits encara per jugar, aspiren encara al que seria una autèntica proesa.

Els punts de l’escorta Devin Booker (35) han tornat a ser decisius en el 128-101, mentre Rubio ha fet 7 punts, 5 rebots i 9 assistències en 9 minuts.

Els Raptors de Marc Gasol també mantenen la ratxa i després d’encaixar la seva única derrota a Orlando ja enllacen dues victòries, la darrera per 114-106 els Bucks. Els reserves dels campions han estat protagonistes amb 62 punts –el pivot de Sant Boi no ha anotat però ha repartit 8 assistències.

La imatge de la nit és la de Kyle Kuzma, autor del triple que donava el triomf als Lakers sobre els Nuggets (124-121).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)