FEB

Laia Palau: “El meu compromís és amb el club”

Bàsquet. La capitana de l’Spar Girona assegura que l’objectiu de l’equip són els títols que juga

“El meu compromís és amb el club. Vull acabar la lliga i les competicions i, després, si estic bé per a la federació” diu Laia Palau (Barcelona, 1979), en la primera compareixença des que l’Spar Girona s’ha reincorporat als entrenaments. Una tornada estranya, evidentment: “Serà una temporada particular, marcada per la COVID-19. Però l’objectiu és competir al màxim totes les competicions que juguem, com cada any aquí a Girona. Això vol dir arribar a les finals, disputar-les i guanyar títols si pot ser”.

Paraula de tècnic

Èric Surís, per la seva banda, recorda el context amb què treballa l’equip: “Afecta molt en els protocols que hem de seguir en el dia a dia i també en la planificació. Però hem de seguir una línia pensada en què tot avança per a les primers competicions: lliga catalana, supercopa, inici de lliga i prèvia d’Eurolliga”.

El tècnic gironí, que comença el curs a Fontajau per cinquè any seguit, apunta la necessitat d’anar amb peus de plom en la preparació, sense amistosos a la vista encara: “És molt important la posada a punt. Segurament les jugadores han fet un rècord d’inactivitat en les seves trajectòries esportives. Ho parlàvem amb la Laia que potser havia tingut un mes. Hem d’anar molt a poc a poc, amb peus de plom i un protocol de COVID-19 alimenta l’altre per començar sense contacte, avui ja amb proves superades ens podem barrejar i si tant de bo tenim el segon negatiu col·lectiu ja podem fer més oposició. I pel que fa la preparació física una primera setmana progressiva i sense riscos, que les jugadores vagin adaptant-se a l’impacte i el tornar a una pista. Les dues primeres setmanes no ens plantegem jugar cap partit, és molt risc i no el volem assolir”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)