NBA

Setena victòria consecutiva en set partits dels Phoenix Suns

Bàsquet. L’equip de Ricky Rubio guanya per 117-130 els 76ers i manté la seva lluita per entrar en el ‘play-off’ de la NBA

Els Phoenix Suns de Ricky Rubio han guanyat el setè partit consecutiu dels set que han disputat en la represa de la NBA a la bombolla d’Orlando. La victòria per 117-130 contra els Filadèlfia 76ers els manté en la lluita per entrar en el play-off. El base del Masnou ha aportat un doble-doble a la victòria amb 16 punts i 10 assistències en els 28 minuts que ha jugat. El més destacat de l’equip ha tornat a ser l’escorta Devin Booker que ha anotat 35 punts.

La derrota dels Memphis Grizzlies per 107-122 davant els Boston Celtins els ha afavorit, però no ha estat així amb el triomf dels Portland Trail Blazers contra els Dallas Mavericks per 131-134. Els de Portland s’han situat en la vuitena posició de la conferència Oest gràcies a la gran actuació del seu base Damian Lillard que ha anotat 61 punts, amb nou triples.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)