NBA

Els Raptors de Marc Gasol remunten contra els 76ers (125-121)

Bàsquet. L’aler reserve Stanley Johnson anota els punts decisius en els darrers segons. El pivot català acaba amb 11 punts

Els Toronto Raptors de Marc Gasol han remuntat en els últims segons contra els Filadèlfia 76ers i han guanyat per 125-121 el seu sisè partit en la bombolla d’Orlando. Els actuals campions de la NBA perdien per 119-121 a 40 segons del final, i l’aler reserve Stanley Johnson ha anotat dues cistelles consecutives per situar el marcador amb un 123-121 a sis segons del final i encaminar la victòria. El català Marc Gasol ha anotat 11 punts i ha capturat 5 rebots en els 19 minuts que ha jugat.

Els Indiana Pacers han derrotat per 104-108 als Houston Rockets, mentre que els Oklahoma Thunder han guanyat per la mínima als Miami Heat amb un triple de Mike Muscala a cinc segons del final. Los Angeles Clippers no han tingut problemes per superar els Denver Nuggets per 124-111.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)