ACB

El Joventut jugarà sis partits amistosos

Bàsquet.

El Joventut jugarà sis partits de pretemporada, inclòs un derbi contra el Barça al Palau Olímpic de Badalona el 30 d’agost, en el que serà el primer partit de Pau Ribas i Ante Tomic contra el seu exequip vestint la samarreta verd-i-negra. Els jugadors de Carles Duran debutaran a la pretemporada el 22 d’agost (13 hores) a Torrefarrera contra el Casademont Saragossa. El València Basket serà el següent rival dels verd-i-negres el divendres 28 d’agost (19.30 hores) a Salou (Tarragona).

Dos dies més tard, el diumenge 30 d’agost (20 hores), la Penya i dl Barça s’enfrontaran al Palau Olímpic de Badalona. El 4 de setembre, els de Badalona disputaran contra el Morabanc Andorra les semifinals de la Lliga Catalana al Palau Blaugrana (18.30 hores). En cas de victòria, jugaran la final el diumenge 6 de setembre (21 hores) i si no superen els andorrans, el partit pel tercer lloc aquest mateix dia (16 hores). Els partits de pretemporada de la Penya conclouran el dissabte 12 de setembre (12 hores) a Manresa contra el conjunt local, el Baxi Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)