NBA

Amb el mambo no n’hi ha prou

Bàsquet. NBA. Els Suns de Ricky Rubio signen el 8-0 a la bombolla d’Orlando però queden fora de la lluita pel títol i els Blazers i els Grizzlies es disputaran avui i demà un lloc en el ‘play-off‘

Els Suns de Ricky Rubio són el primer equip en la història de la NBA que tanca la lliga regular amb una ratxa de vuit victòries seguides i se’n va de vacances. “És una de les majors alegries de la meva carrera com a entrenador”, sintetitzava l’entrenador, Monty Williams, sobre la trajectòria de la franquícia d’Arizona, l’única que no ha perdut cap partit en la represa de la lliga a la bombolla d’Orlando i, que si no juga el play-in, és per l’avantatge particular perdut amb els Grizzlies. L’equip de Memphis és novè a l’oest i han de guanyar dos partits avui i demà als Blazers –vuitens, amb un en fan prou– per accedir al play-off, que comença demà passat amb els els Raptors de Marc Gasol contra els Brooklyn Nets. Tots els duels són al millor de set i la final ha de començar el 30 de setembre.

Els Spurs són l’altra franquícia que en la darrera nit mantenia esperances de classificació. Tot i quedar fora per primer cop en 22 anys, Gregg Popovich va assegurar que se n’anava satisfet i va posar en qüestió els que dubtaven que continués a la banqueta.

El triomf dels Grizzlies (119-106) sobre el conjunt amb millor balanç de la lliga, els Bucks –sense Giannis Antetokounmpo, suspès un partit pel cop de cap a l’alemany Moritz– i el dels Blazers per 134-133 sobre els Nets a última hora deixaven sense opcions els Suns. Compte amb el base de l’equip de Portland, autor de 42 punts i amb una mitjana en els tres darrers partits de 51,3. Ricky Rubio va tancar el curs amb 7 (2 triples) i 12 assistències, i l’escorta Devin Booker va tornar a sobresortir amb 27. Pels Mavs, Doncic –inèdit en la segona meitat– en va anotar 18 en 13 minuts.

Conferència Est
Bucks (1) - Magic (8) Inici dimarts (* 19.30 h)
Raptors (2) - Nets (7) Dilluns (22h), dimecres (19.30 h), divendres (19.30 h), dilluns (0.30 h) i dimarts 25, dijous 27 i dissabte 30
Celtics (3) - 76ers (6) dimarts (0.30 h)
Heat (4) - Pacers (5) dimarts (22h)
Conferència Oest
Lakers (1)- Blazers / Grizzlies (8) Inici dimecres (0.30 h)
Clippers (2) - Mavericks (7) dimarts (3 h)
Nuggets (3) - Jazz (6) dilluns (19.30 h)
Thunder (4) - Rockets (5 dimecres (0.30 h) *Tots els horaris són de Catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)