FEB

El Força Lleida fitxa l’eslovè Mirza Bulic

Bàsquet. L’aler-pivot ja ha jugat a les ordres de Gustavo Aranzana, el 2018 a La Corunya

Mirza Bulic (2,07 m, 1992) és el tercer fitxatge del Força Lleida i el cinquè jugador confirmat per a aquest curs, després de les renovacions de Polanco i Feliu i els fitxatges de l’escorta Kaspars Vecvagars i el pivot Marcus Vinicius.

Bulic, eslovè, va formar-se com a jugador a Bòsnia i el curs 2015/16 va fitxar per l’Araberri vitorià de la LEB Plata (11 punts i 5,3 rebots de mitjana). Després d’una experiència al Marroc va tornar per jugar a la LEB Or, categoria en la què el 2018 va coincidir amb Gustavo Aranzana.

El curs passat va rellevar Mikolaj Witlinski al Melilla (7 punts, 4,6 rebots i 8 de valoració en 19 minuts de mitjana en 12 partits).

“És un referent a la lliga en les últimes temporades des de la posició de quatre, amb capacitat per a jugar obert, rebotejar i aportar en diferents facetes del joc” diu Joaquín Prado, el director esportiu del Força Lleida, que posa en valor l’experiència i el coneixement del joc que aportarà l’eslovè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)