FCBQ

Ferran Aril no té rival

Bàsquet. FCBQ. És reelegit president de la federació catalana en ser l’única candidatura després de la retirada de Joan Carles Mitjana

Ferran Aril va ser reelegit ahir president de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) en ser l’única candidatura que s’ha presentat i la junta electoral ha donat per bona tota la documentació. El 5 de setembre, doncs, no hi haurà eleccions com estava previst. Inicialment l’exàrbitre Joan Carles Mitjana, que ja havia concorregut a les darreres eleccions, va presentar la seva candidatura, però va decidir retirar-se de la cursa abans de presentar els avals. Aril, doncs, tenia via lliure, però tot i així va presentar més de 200 avals dels 408 clubs que hi ha. Ferran Aril no ha tingut rival, doncs, i serà el màxim responsable de la federació catalana fins al 2024 amb un paper rellevant de vicepresident Pere Francitorra, amb qui va unir forces en aquestes eleccions per fer encara més fort el bàsquet català. L’urgellenc Ferran Aril va agafar la presidència de la FCBQ quan Joan Fa el va proposar perquè volia plegar abans d’acabar el seu mandat. Aril no cobrarà per ser president.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)