ACB

Sabem quan però no com

ACB. La lliga sorteja el calendari del campionat 2020/21 amb la presència de 19 equips, però es desconeix quins protocols sanitaris s’adoptaran perquè la competició no corri perill

El 19 de setembre està previst que comenci una lliga ACB que encara presenta diverses incògnites, sobretot pel que fa a la presència del públic a les grades i què passarà amb els equips amb jugadors contagiats de la Covid-19.

En qualsevol cas la lliga ha tirat pel dret de moment amb un calendari de 19 equips, amb la presència del Delteco Guipúscoa, club que va amenaçar d’anar als tribunals si no s’acceptava la seva presència en el campionat. El recentment ascendit tindrà un debut lluït, ja que se les haurà amb el Real Madrid el primer dia de competició (21.45 h). La presència dels bascos farà que cada jornada un dels equips de la lliga hagi de descansar.

El Joventut i el Barça s’estrenaran a casa contra l’Unicaja (19) i el San Pablo Burgos (20) respectivament. El Baxi ho farà a la pista del Movistar Estudiantes. El primer derbi no arribarà fins a la jornada 14 (12-13 de desembre) amb un Baxi-Penya. En la jornada següent el Barça rebrà el Joventut al Palau, just abans de jugar el primer clàssic a la pista del Madrid, el 27 o el 28 de desembre. En la segona volta el Barça-Madrid es jugarà el 10 o l’11 d’abril.

El primer duel entre el TD Systems Baskonia i el Barça, campió i finalista de la lliga, tindrà lloc el 18 d’octubre al Buesa Arena. L’últim títol de lliga es va decidir a porta tancada en una fase final jugada a València en plena pandèmia. Els bascos jugaran el primer partit del campionat contra el València el 20 de setembre (18.30 h).

Abans de la lliga es jugarà la supercopa a Tenerife (12 i 13 de setembre) amb el Baskonia, el Madrid, el Barça i l’Iberostar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)