FEB

La FEB ajorna els dos primers partits de la lliga femenina

Bàsquet. Són el Promete - Zamarat i l’Extremadura - Araski que s’havien de jugar aquest divendres al vespre (20.45 h)

La manca de garanties sanitàries per a les jugadores i per a les diferents persones que hi prenen part és el motiu que duu la FEB a ajornar els dos primers partits del curs 2020/21 de la lliga femenina, corresponents a la primera jornada. Són el Promete - Zamarat i l’Extremadura - Araski que s’havien de jugar aquest divendres al vespre (20.45 h).

El Zamarat havia detectat un cas positiu en la seva plantilla divendres i, quan dilluns va sotmetre tot l’equip als tests PCR, en va trobar un altre. En l’altre partit és l’Araski el que té dos positius, als tests realitzats dimarts els resultats dels quals es coneixien dimecres a la tarda. La immediatesa del desplaçament de Vitòria a Càceres fa que l’ajornament s’hagi decidit abans d’una segona prova a l’equip basc.

L’Spar Girona, net

Els dos positius del GEiEG Uni no afecten l’Spar Girona malgrat ser-ne el conjnt vinculat, segons l’Uni. Els dos casos van ser detectats quan l’equip ja estava en la bombolla de Bilbao per a la supercopa, on va superar tots els controls sanitaris amb resultats negatius. La única jugadora del filial que va anar al País Basc és Núria Bagaria, que segueix en dinàmica del primer equip i que no ha entrat en contacte amb les jugadores de l’equip grupista.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)